maanantai 1. marraskuuta 2010

Ei ne siihen vielä loppuneet

Kääpiöluppakorvakani Ossi



Kiinankääpiötulilisko

Kun nyt kerran ollaan pöhköjä, niin ollaan sitten oikein kunnolla... Neitokaisen huoneessa asustelee Ossi, kevään pupupoika. Ihana lupsakka luppakorva. Pistää kyllä koiralle ja kissoille kampoihin, jos tarvetta ilmenee. Aika hyvin muut ovatkinoppineet Ossia kunnioittamaan. Kanin heinät ja papanat vaan tuntuvat kiinnostavan, joten Ossin ollessa vapaana neitokaisen huoneen ovi on syytä pitää suljettuna.

Esikoisen omaisuutta taasen on 60 litrainen liskola. Siellä asustelevat kiinankääpiötuliliskot Litti, Miklu ja Hyyppä. Tai no joku näistä jouduttiin päästämään liskojen yön viettoon, kun toinen eturaaja oli pahoin vahingoittunut. Esikoinen pitää kiitettävästi huolta liskojen ruokinnasta ja altaan siivouksesta.

Omaa uusinta aluetta edustaa 125 litrainen akvaario. Siellä asustelevat intiaaninsulat, partamonni, piikkisilmät, täplämonniset, perhoskirjoahven, petokotilo, sekä niin ihastuttavan kauniit sinineontetrat.

Hoitotoimenpiteitä riittää siis jokaiselle perheenjäsenelle. Lapsilla on omat tehtävänsä iän ja taitojen mukaan. Hellimiseen osallistuvat kaikki!!  Joskus olen laskenut leikanneeni pitkästi yli toistasataa kynttä! Mies sentään leikkaa omansa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti