perjantai 5. marraskuuta 2010

Jos sais toivoa...

Tai toivoahan aina voi...eri asia sitten toteutuvatko toiveet. Toivoisin, että Unelman pennut olisivat valmiita syntymään kahden viikon kuluttua. Viikonloppuna saisi Kasvattajat kätilöimään, mutta tarvittaessa ELL olisi huonommin saatavilla. Ehdoton toive olisi, ettemme lääkärin apua tarvisi ollenkaan! Tietenkin voisi toivoa pentujen syntyvän päivällä, aikaisintaan aamupäivällä. Mahdollisista väreistä ei itsellä ole tarkkaa tietoa, mutta toivomuksena olis paljolla valkoisella kaikenkirjavat vauvat. Hopeisiakin toivottavasti. Kilpparityttöä tietenkin aina toivotaan. Sukupuolijakauman toivoisi olevan sopiva. Jos siis toivois... Mutta eiköhän se ole tässä kohtaa tärkeintä toivoa, että kaikki menee hyvin synnytyksessä ja pentujen alkutaipaleella!!! Mitä väliä päivällä, kellonajalla, pentujen sukupuolilla, lukumäärällä ja väreillä? Kunhan kaikki menee hyvin!!!

2 kommenttia:

  1. Sitä toivotetaan täältäkin, onnellista synnytystä ilman murheita ja ongelmia. Ja paljon ihania vauveleita <3. Lähden tästä juuri ihailemaan omiamme, joilla tänään ikää huikeat viisi päivää!

    VastaaPoista
  2. Niin se aika kuluu, viikko kerrallaan ja sitten ne pitää jo lähettää omiiin koteihinsa :/ No eipäs nyt mennä asioitten edelle...

    VastaaPoista