tiistai 20. joulukuuta 2016

Neliviikkoiset joulutunnelmissa

Meillä on ennenkin yritetty ottaa jouluisia kuvia pennuista. Joo saa tulla koittamaan :D
Viikko vierähti taas hurahtaen. Pentujen touhuja on hienoa seurata. Pojat on pitempiä pätkiä hereillä ja iltaisin noin klo 22.30 on varsinaiset iltavillit. Voi kun ei meinaa malttaa itse nukkumaan, kun olisi niin kiva katsella painimatseja ja hurjia kaahotuksia. Lelutkin alkaa ihan oikeasti kiinnostaa. Muutamia vierailijoita ollaan otettu vastaan ja Tilli on ollut hyvin luottavainen, eikä ole moittinut asiasta. Pennutkin ottaa koko ajan enemmän kontaktia ihmisiin ja pesälaatikon rajoja on todella testailtu. Vaihdoimmekin laatikon suurempaan pahviaitaukseen, niin pojat pääsee riehumaan kunnolla ja silti pysyvät kontrollissa vielä. Aitaukseen mahtuu hyvin itsekin makoilemaan :) Laitoin jo pienen vessalaatikonkin tutustumista varten, koska kolmena iltana olen tarjonnut kiinteää ruokaakin. Lucas alkoi syödä heti ihan kuin isokin kissa. Punaiset pojat yökkivät, kun sormen päällä laitoin suuhun pienet maistiaiset. Myöhemmin Roopekin uskaltautui maistamaan, mutta Benjaminia tuntuu yököttävän vauvamousse. Meneehän tässä vielä aikaa, että ruuasta saa todella lisäenergiaa, nämä on ihan pieniä maistiaisia vielä.

Painot on nousseet hyvin, Roopella meni ensimmäisenä puolen kilon raja rikki! Usein painon nousu hieman hidastuu, kun tilaa tulee lisää. Toisaalta tosiaan samalla lisätään kiinteän ruuan määrää.



ROOPE 4 vkoa

BENJAMIN 4 vkoa
LUCAS 4 vkoa

 Tässä mamma näyttää mallia poseeraukseen. Kylläpä se näyttääkin kauniilta äitikissalta! Ei mikään vauva enää, vaikka onkin meidän perheen nuorin.
 
Kaunis ja seesteinen Tilli-mamma <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti