lauantai 13. huhtikuuta 2013

Puolimatka 6 viikkoa

Pennut täytti eilen kuusi viikkoa! Nyt sitä ollaan taas siinä kuuluisassa puolimatkassa. Viikolla on ollut kovin kiireistä. Harrastavan lapsiperheen arkea. Haasteen asetti toisen aikuisen sairastuminen. Hatunnosto yksinhuoltajille!!

Pennut on viikon aikana kasvanut kovasti. Ruoka maistuu ja vessalaatikot on löytyneet! On se mahtavaa, kuinka nopeasti pikkukissat alkavat käyttää hiekkistä! Siellä sitten kaivetaan ja kuovitaan, niinku isotkin kissat. Tosin siellä välillä myös painitaan ja on sinne joskus joku nukahtanutkin.

Tällä viikolla tapahtui myös seuraava vaihe maailman valloituksesta. Kaksi pentua yli laidan!! Kovin näppärästi Solo-tyttö pomppi laatikon reunalle ja siitä yli. Laatikkoon ei tietenkään takaisin päästy, joten ei auttanut muu, kuin kerätä pahvireunukset kasalle ja valmistella koko huone pennuille. Voi sitä riemua ja pienten tassujen töminää, kun pääsivät juoksemaan ympäri huonetta! Näkyi muuten seuraavan päivän punnituksessakin, kun olivat ensimmäisen koko päivän saaneet liikkua koko huoneessa.


INTRO 6 vk

SOLO 6 vk

CODA 6 vk

POCO 6 vk

MINOR 6 vk



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti