lauantai 30. maaliskuuta 2013

Neliviikkoiset nelistäjät

INTRO 4 vk

MINOR 4 vk

POCO 4 vk

CODA 4 vk

SOLO 4 vk








Siinä ne! Arvatkaas millasia otoksia Kasvattaja taas sai aikaan? On se kumma, kun pennut pönöttää paikoillaan ja katsoo suloisesti suoraan kameraan, kun Tiina kuvaa. Sitten minä koitan ottaa kamerani esille ja kas... pennut ryntäilee väärään suuntaan. Tai jos ne hetken ovat paikoillaan, niin kamera jumittaa. No onneksi digikameralla saa räpsiä vaikka tuhat otosta, eiköhän niistä joku sitten kelpaa julkaisuun :)

Tässä ollaan vietetty talvilomaa pentujen kanssa ja viikon aikana puuhattu kaikenlaista. Pennut on saanu ekat maistiaiset ruuista. Itseasiassa muutama pentu meni oma-aloitteisesti Nellin raksukupille maistelemaan. Piti sitten tarjota jotain pikkuisille paremmin sopivaa. Kermaviili on ainakin maistunut, mutta ah, se on niin sotkuista puuhaa!! Markkinoilla on onneksi valmiita kissavauvojen ruokia ja niitä on helppo tarjota.

Tänään aamulla tapahtui myös se, mitä muutamana päivänä ollaan jo vähän odotettukin. Coda ja Poco kiipes pesälaatikosta pentuhuoneen puolelle. Meillä oli onneksi isompi aitaus valmiina. Kuopus tuli pentuvahdiksi, että sain aitauksen kasattua. Nyt aitaukseen mahtuu pesälaatikko, pehmopesä, leluja, ruokaa ja vessalaatikko. Sen käyttöä aletaankin opettelemaan nyt, kun kiinteää ruokaa tarjoillaan useammin. Pennut villiintyi heti, kun saivat lisää tilaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti