sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Ylpeät enot esittelyssä

Tahvo, ruskeatäplikäs norjalainen metsäkissa

Tassu, punatabby pitkäkarvainen kotikissa
Jos äidin veljet ovat enoja, niin kai Tassu ja Tahvo saavat kunnian olla Unelman pentujen enoja? Tassu taitaa ottaa kyllä sen sijaispaisujankin roolin. Eikös isät yleensä liho odottavien äitien kanssa suht samaa tahtia? Tassu on kyllä heti kuulolla, kun koitan salaa antaa Unelmalle välipaloja. Meillä kun on kolme kissaa ja koira ja kaikilla omat ruuat, en voi pitää jatkuvasti avoinna olevaa raksubaaria. Siinä kävisi pian niin, että koira ennen pitkää alkaisi naukua ja Tassun virtsakivivaivat tulisivat takaisin. Ruoka-ajat ovat meillä toimineet, mutta nyt on huolehdittava Unelmalle tasaisesti ylimääräisiä välipaloja. Onneksi sekin onnistuu vaivatta! Aamulla ennen töihin lähtöä annan Unelmalle varhaisaamiaisen. Mies antaa herätessään koko porukalle aamupalan. Koululaiset antavat ruokaa tullessaan koulusta ja minä annan Unelmalle vielä töistä tullessani välipalaa. Iltaruoka on kaikilla samaan aikaan, mutta Unelma saa vielä ainakin myöhäisiltapalan ja halutessaan muulloinkin :) Unelma on aina ollut kissoita nirsoin, mutta nyt kyllä ruoka maistuu. No joo, ei ihan kaikki, mutta olenkin ostanut Kuningattarelle ihan omat varastot !
    Tassu on ensimmäinen kissamme, tammikuulla 4 vuotta täyttävä kastraattikolli. Ahne ja laiska, innostuu vain harvoin leluleikeistä. Ei mikään sylikissa, mutta tykkää myös hellimisestä. Rakastaa uimahallissa käyneitä Koululaisia ja nukkuu mielellään Neitokaisen huoneessa parvisängyllä, nuken sängyissä tai -vaunuissa. Vaikka Tassu onkin kastraatti, on se meidän jengin pomo vanhimpana.
    Tahvo, FoxyPaw´s Night Hawk, viettää joulukuulla 3v synttäreitään. Lauleskelee vielä joskus haikeita kollimolleja, vaikka onkin kastraatti ;) Tahvo on meidän mammanpoika, hyväntahtoinen hömelö. Näyttelytähti, kunhan ei hellyydenpuuskissaan aina hinkkaisi kauluriaan kaljuksi. Tahvo otti Unelman suojatikseen heti pienenä, kaksikko nukkui usein myttyrällä yhdessä. Nukkuvat toki usein vieläkin, mutta joskus Tahvo innostuu liikaa luulemaan Unelmaa tyttöystäväkseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti