tiistai 12. maaliskuuta 2013

Terkkuja Codalta!

Vietin viikonlopun Kissaliiton ja Pohkiksen järjestämällä kasvattajakurssilla. Todistukset tipahti jo tänään postilaatikosta! Nopeaa toimintaa! Nyt pitäisi sitten ihan tosissaan miettiä, mitkä kolme nimivaihtoehtoa raapustaa kasvattajanimianomukseen. Olen saanut ihan hurjasti oppia ja arvokasta tietoa, sekä kokemusta tässä Lumikissan Ö-, D2- ja L2-pentueita hoivatessani. Kiitos luottamuksestanne Tiina ja Pasi!!!

Nyt on kuitenkin aika astua askel eteenpäin ;) Ainakin kasvattajanimianomuksen laitan eteenpäin. Ja jos Letun terveystulokset ovat kunnossa ja kaikki muukin menee hienosti, on Letulle suunnitelmissa pentuja ihan omiin nimiini :)

Sunnuntaina opiskelimme genetiikkaa. Mistä tulee esimerkiksi kissan värit? No sen aiheen tiimoilta voinenkin paljastaa asian, joka alkaa kuvissakin näkymään.... Coda on MUSTASAVU!



1 kommentti:

  1. Voi kuule, KIITOS itsellesi, ilo on ollut meidän puolella :)Mä olenkin sanonut, että kuinka me ollaan oltu näin onnekkaita, meillä on varmasti maailman parhaat sijoituskodit. Ja ollaan niin iloisia siitä, että sulla on nyt suunnitteilla oma kissalanimi ja ensimmäiset pennut. Ja kuten tiedät, meiltä saat aina apua ja tukea parhaamme mukaan <3

    VastaaPoista